Üveg és homlokzattisztítás ÖKO technológiával "Tisztán vízzel"

Felhasználási területek


Az üveg és homlokzatburkolat-takarítás évek óta speciális területe a professzionális tisztításnak. Biztonság, ár, elérhetőség, rugalmasság, mind-mind kiemelt jelentőségű.

Puraqleen technológiával kültéri üveg és homlokzat felületek takarítását, környezetkímélő, vegyszermentes tisztítását vállaljuk 20 m-magasságig.

Állvány és alpin technika igénybevétele nélkül biztonságosan a talajról végezve hatékony és gyors megoldás. 2005 évben Európa Innovációs díjával jutalmazott technológiai lényege, ásványianyag-mentes lágyított vizet állítunk elő, ami tisztító hatása mellet cseppmentes száradást eredményez a felületen.

Néhány érv a Puraqleen mellett:

  • A Carbon Titanpole új generációjával könnyen elérhető a 20 méteres munka magasság.
  • Akalmazható minden mosható felületen, üvegek, ablakkeretek, falburkolatok, ponyvatetők, fényreklámok, reklámtáblák tisztításához.
  • Maximálisan környezetbarát, emellett minimális a helyigénye a munka során, zavarmentes, biztonságos a munkavégzés, garantáltan tökéletes az eredmény.
  • Tovább tart a tisztaság, mert az ásványianyag-mentes lágyított víz védőréteget képez, mely meggátolja a felület szennyeződését.
  • Csíkok és nyomok nélküli száradás garantált minden időjárási feltétel mellett, akár közvetlen napfénynél is.
  • Gyors, kedvező, látványos, tiszta és eredményes!

H2O

Mint tudjuk, a vízmolekula (H2O) egy oxigén és két hidrogén atomból áll. Ezek az atomok két töltéssel rendelkező iont alkotnak. Az egyik hidrogénatom egy pozitív töltéssel rendelkező ion, míg a másik hidrogénatom, az oxigénhez kötődve, negatív töltésű hidroxid iont alkot. A Puraqleen rendszer a pozitív és a negatív töltése közötti vonzást használja ki. A tisztított víz bámulatos oldószerként viselkedik, köszönhetően a töltéssel rendelkező ionok kémiai kötésformáló tulajdonságainak. Egy víztisztító egység ásványi anyagoktól, fémektől, baktériumoktól és algáktól mentesíti a vizet. Ennek hatására erős tisztító hatást vált ki a legszennyezettebb felületeken is. A magyarázat az, hogy a tisztítószer és egyéb anyagoktól mentes vízből száradáskor semmi nem marad hátra. Mikor a tisztított víz kapcsolatba kerül a felülettel, leold minden szennyezőanyagot. Nem kell szárazra törölni mosás után a felületet, mert csík-és foltmentesen szárad. A Puraqleen módszer gyors, és a tisztítás minősége kimagasló.


További szolgáltatásaink

Magasnyomású tisztítás

Magasnyomású...

A svájci Mosmatic világszínvonalú fejlesztésének köszönhetően, a német gyártású Oertzen...
Üveg és homlokzattisztítás

Üveg és...

Az üveg és homlokzatburkolat-takarítás évek óta speciális területe a professzionális...

Bevonatolás, felületkezelés

Bevonatolás,...

1990-es évek végén az árverseny, azt generálta, hogy burkolat gyártók a védőbevonatot nem ...

Speciális berendezéseink


A 2005 évben európa innóvációs díjat nyert Puraqleen berendezés és tartozékai. Az egymásba speciálisan illeszthető karbon és titán csövek, gyanta palack, akkumulátor és a mozgatáshoz szükséges hordozó kocsik.

Puraqleen

A munkafelület és a Puraqleen közötti távolság áthidalásában a rádió távvezérlő egység jelenti a megoldást.

Puraqleen2