Magasnyomású tisztítás, takarítás - 320 bár nyomással "Tisztán vízzel"

Felhasználási területek


A svájci Mosmatic világszínvonalú fejlesztésének köszönhetően, a német gyártású Oertzen kompresszor, akár 320 báros víznyomását, erejét uralva kollegáinknak napi rutin feladat , a természetes és műkő felületek mélytisztítása, grafiti, betaposott rágógumi és festék eltávolítása, mohásodás megszűntetése. Speciális szolgáltatásaink: műemlék, aljzat, lábazat, homlokzat, térburkolat tisztítás, síremlékek kíméletes tisztítása, impregnálása, szemétledobó, csatornarendszerek hatékony, gyors takarítása.

Keressen bennkünket, kérjen ajánlatot

További szolgáltatásaink

Magasnyomású tisztítás

Magasnyomású...

A svájci Mosmatic világszínvonalú fejlesztésének köszönhetően, a német gyártású Oertzen...
Üveg és homlokzattisztítás

Üveg és...

Az üveg és homlokzatburkolat-takarítás évek óta speciális területe a professzionális...

Bevonatolás, felületkezelés

Bevonatolás,...

1990-es évek végén az árverseny, azt generálta, hogy burkolat gyártók a védőbevonatot nem ...

Speciális berendezéseink


Német precizitással, kézzel összeállított magasnyomású mosó berendezés, 1380 liter/óra vízátfolyást, 335 bár üzemi nyomást, a 27 lóerős benzinmotor garantálja.

Oertzen Mobil 320

M, mint Mosmatic... M, mint minőség... Az acélegységeket különleges gondossággal tervezik, abból a célból, hogy használatuk során a magas nyomású vízzel érintkező fő- és mellékegységek az erős igénybevétel esetén se hibásodjanak meg. Ipari felülettisztítóink, amelyek akár 320 bar nyomással is működnek megfelelő megoldást nyújtanak a legmakacsabb szennyeződések, falfirkák eltávolítására.

Mosmatic